А в умовах нестабільної ситуації в Україні, ділимося японськими напрацюваннями, які ми також можемо використати
Грілки

Фото: pixabay.com
Фото: pixabay.com

У Японії грілка вже давно стала обов'язковим атрибутом. Їх продають у кожній аптеці, як і у нас. З грілкою навіть найхолодніші ночі будуть набагато приємнішими, а ще її можна брати в дорогу, якщо ви зібралися їхати кудись на машині. Якщо ви не можете знайти грілку, то скористайтеся простими пляшками, головне перевірити, чи добре закручується пробка. До речі, молодь надає перевагу електричним ковдрам, так що якщо у вас є можливість – спробуйте їх у регулярному використанні.

Фото: pixabay.com
Фото: pixabay.com

Ще більшим успіхом користуються кишенькові грілки. У них знаходиться спеціальна речовина, яку можна активувати і вона триматиме тепло кілька годин. Такі грілки кладуть у кишені, взуття та навіть комірцеву зону. Такі грілки продаються в українських інтернет-магазинах.
Багатошаровість

Фото: pixabay.com
Фото: pixabay.com

Одяг японці носять багатошарову, і що більше шарів – то тепліше. Тому намагайтеся дотримуватися принципу багатошаровості, не забувайте утеплювати відкриті частини тіла – шию, зап'ястя та щиколотки. Наприклад, якщо ви носите легінси під штани, то їх потрібно заправляти в шкарпетки, так само варто надходити з рукавичками та рукавами. Такий нехитрий спосіб допоможе вам довгий час перебувати на вулиці.
Котацу

Фото: pixabay.com
Фото: pixabay.com

Котацу, мабуть, один із найгеніальніших японських винаходів усіх часів. По суті, це низький стіл із обігрівачем, на який накидається ковдра, а поверх ковдри кладеться друга стільниця. Ідеальний винахід для читання у вихідні дні.
Фото: pixabay.com
Фото: pixabay.com