Колумбійська виконавиця Шакіра оприлюднила у соцмережах офіційну заяву, в якій звернулася до працівників ЗМІ. Знаменитість вимагає від журналістів та папараці поважати право її двох синів на недоторканність приватного життя. Шакіра зазначила, що у дітей був важкий рік через її розставання з їхнім батьком, іспанським футболістом Жераром Піке.

«Дорогі друзі, журналісти та ЗМІ, в цей час змін у моєму житті як громадського діяча зрозуміла постійна цікавість з боку преси до мене та моєї родини. Однак мої діти, Мілан і Саша, прожили дуже важкий рік, зазнаючи безперервної облоги і невпинного переслідування папараці та різних ЗМІ в Барселоні. Тепер, коли вони розпочинають новий етап у своєму житті, я настійно прошу ЗМІ від імені моїх дітей поважати їхнє право на недоторканність приватного життя», — написала зіркова мама.

Шакіра благає не переслідувати 10-річного Мілана та 8-річного Сашу біля школи, біля дверей їхнього будинку і під час їхніх поїздок на позакласні та розважальні заходи. Зірка додала, що саме цим папараці займалися кожен день, коли вони жили в Барселоні. Наприкінці заяви Шакіра зазначила, що звертається до журналістів не як публічна людина, а як мама.

«Я вірю, що журналісти та фотографи з розумінням ставляться до ситуації, в якій опинилися Мілан і Саша, і зможуть поводитися з ними максимально гуманно, враховуючи, що йдеться про здоров'я і фізичну та емоційну недоторканність двох неповнолітніх у віці 8 та 10 років. Вони просто хочуть мати можливість гуляти і ходити до школи, відчуваючи себе в безпеці та маючи душевний спокій, тому що їх не переслідують і не піддають постійному спостереженню камер.

Я звертаюся з цим проханням вже не як артистка, а як мати, яка хоче захистити і подбати про психологічне та емоційне благополуччя своїх дітей, щоб вони могли жити здоровим і щасливим життям, як на те заслуговує кожна дитина», — додала Шакіра.