Британський актор Реге-Жан Пейдж прославився у 2021 році після ролі Саймона Бассета, герцога Гастінгса, у серіалі Netflix «Бріджертони». Але мало хто знає, що на початку кар'єри в кіно він знявся у культовій франшизі про Гаррі Поттера.

В етері The Tonight Show з Джиммі Феллоном Пейдж заявив, що його роль у фільмі «Гаррі Поттер і смертельні реліквії: Частина 1» була дуже маленькою, він вважався одним із учасників масовки і його ім'я не внесли до списку акторів. За словами Реге-Жана, його можна побачити в епізоді про весілля Білла Візлі та Флер Делакур.

Пейдж також зізнався, що отримав один акторський урок від виконавиці ролі Герміони Грейнджер, актриси Емми Вотсон. Він з гумором зазначив, що навчився від Вотсон, як правильно ховати телефон під час зйомок.

«У той час я займався фоновою роботою і тільки вивчав, як актори працюють на великих знімальних майданчиках, тому я дивився, як Емма ховає свій телефон під серветками у весільній сцені, і говорив: "Круто! Це те, що роблять актори!". Я спостерігав, як режисер взаємодіє зі знімальним майданчиком, я просто збирав, дивився, навчався і спостерігав — це чудовий спосіб шпигувати», — поділився зірка фільму «Сіра людина».