Голлівудська актриса Еллісон Дженні довела, що вік — це не що інше, як цифра, коли цього тижня хизувалась своїми голими грудьми на червоній доріжці.

Читайте також: Ельза Госк у в'язаній «голій» сукні відвідала гала-вечір у Лос-Анджелесі

62-річна Еллісон була присутня на прем'єрі фільму Prime Video «Люди, яких ми ненавидимо на весіллі» в театрі Regency Village в Лос-Анджелесі в середу і переконалася, що всі погляди були прикуті до неї.

Еллісон Дженні у відвертій сукні
Еллісон Дженні у відвертій сукні
Getty Images

Зірка серіалу «Західне крило» виглядала неймовірно в чорній сукні з паєтками до підлоги, з довгими рукавами та вирізами навхрест.

Видатне вбрання знаменитості було доповнене спідницею «риб'ячий хвіст», і з цієї нагоди вона вважала за краще ходити без бюстгальтера.

Як тільки вона опинилася перед камерами, було важко не помітити її оголені груди, які можна було побачити під сукнею завдяки зйомці зі спалахом. Еллісон доповнила свій образ туфлями на підборах з відкритим носком, оксамитовим клатчем та простими сережками-гвоздиками.

Еллісон Дженні в прозорому вбранні
Еллісон Дженні в прозорому вбранні
Getty Images

Зірка, що народилася в Бостоні, розпустила своє коротке волосся з чубчиком по лобі і посміхалася від вуха до вуха, коли позувала зі своїми колегами по фільму, включаючи Бена Платта, з яким актриса грає в новій комедії «Люди, яких ми ненавидимо на весіллі».


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: