Листи з погрозами розпочалися у березні 2007 року. Вони прийшли поштою до будинку Єви ЛаРу в Південній Каліфорнії — іноді написані від руки, іноді надруковані — від невідомого відправника, який називав себе «Фредді Крюгер», який клявся зґвалтувати та вбити її та її маленьку дочку.

Читайте також: В дом звезды «Спасателей Малибу» пытался проникнуть вооруженный сталкер

Більше трьох десятків листів продовжували приходити протягом понад 12 років. Така безжальна психологічна атака сильно вплинула на життя зірки «CSI: Майамі», так як її сім'я боялася виходити за межі свого будинку. Спочатку в деяких листах згадувалася 5-річна донька ЛаРу, але в 2015 році почали приходити листи із погрозами конкретно дитині.

«Я буду страшенно переслідувати тебе до самої смерті», - було написано в листі. «На цій землі не буде місця, де я… (не можу) знайти тебе. Я збираюся тебе зґвалтувати», — говорилося в іншому листі, в якому сталкер також погрожував зґвалтувати та запліднити дочку ЛаРу.

Читайте також: Ребел Уилсон преследует фанат, который утверждает, что у них есть совместный сын

Листи були підписані від «Фредді Крюгер», вигаданого вбивці із серії фільмів жахів «Кошмар на вулиці В'язів». Багато листів були відправлені з Янгстауна, штат Огайо.

Також сталкер почав дзвонити до школи дочки ЛаРу, говорячи, що він її батько і знаходиться зовні, щоб забрати її. Але за допомогою генетичної генеалогії, науки, яка вперше використовувалася в Каліфорнії для упіймання вбивці із Золотого штату, ФБР у 2019 році змогло взяти ДНК із конвертів та запустити її через базу даних, отримавши список родичів підозрюваного.

Читайте також: ТОП-8 украинских звезд, на которых охотились сумасшедшие фанаты

ЛаРу сказала CNN, що вона була така налякана, що зрештою продала свій будинок і переїхала з сім'єю до Італії, де вони жили кілька місяців з другом. Потім вона повернулася до Каліфорнії та купила новий будинок під ТОВ — комерційне підприємство, яке забезпечує захист з обмеженою відповідальністю — щоб приховати свою особу, але листи почали з'являтися і за цією адресою, сказала вона.

Читайте також: Угрожал убить Злату Огневич: появились новые подробности о преследователе певицы

ЛаРу та її дочка «їздили додому манівцями, спали поряд зі зброєю і обговорювали, як швидко звернутися за допомогою, якщо [Фредді] знайде їх і спробує завдати їм шкоди», — написали федеральні прокурори у меморандумі про винесення вироку.

«Вони намагалися максимально анонімізувати свої адреси, уникаючи отримання пошти та посилок на свою фактичну адресу», — заявили в прокуратурі. «Безрезультатно. Щоразу, коли вони рухалися, листи — і страх — завжди йшли за ними».

Читайте також: Джоан Роулінг погрожують вбивством: подробиці

У 2015 році сім'я почала отримувати листи, адресовані дочці ЛаРу. На той час їй було близько 13 років.

Читайте також: Возлюбленную звезды «Клиники» угрожают убить

Зрештою це привело ФБР у невелике містечко в Огайо, де вони заарештували 58-річного чоловіка після того, як узяли його ДНК із викинутої соломинки. Джеймса Девіда Роджерса засудили в четвер до 40 місяців у федеральній в'язниці.

У квітні чоловік з Хіта, штат Огайо, визнав себе винним за двома пунктами звинувачення у надсиланні повідомлень поштою із погрозами та переслідуванням.

«Я прощаю тебе, але не можу забути», - сказав йому ЛаРу під час винесення вироку в залі суду округу Лос-Анджелес. «Страх зі мною назавжди».


Вам буде цікаво почитати на Ivona: