Нагадаємо, ще в п'ятницю, 5 серпня, 53-річну актрису Енн Хеч було госпіталізовано після того, як її машина врізалася в будинок у районі Мар-Віста в Лос-Анджелесі. Внаслідок аварії спалахнув будинок, а Енн отримала опіки.

Також відомо, що актриса провела до 30 хвилин у палаючому автомобілі, перш ніж пожежники витягли її у безпечне місце.

Читайте також: Зірка популярного серіалу 90-х «Беверлі-Хіллз, 90210» впала в кому

У понеділок, 8 серпня, поліцейське управління Лос-Анджелеса повідомило, що вони отримали ордер на забір крові Енн, щоб визначити, чи перебувала вона у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння під час аварії.

Через кілька днів, а саме 11 серпня, джерела з поліції Лос-Анджелеса повідомили TMZ, що вони перевірили кров Хеч після того, як її було госпіталізовано, і що, як повідомляється, в її організмі було виявлено кокаїн.

Читайте також: ТОП-5 звезд, которые пережили кому

Повідомляється, що аналіз крові показав, що фентаніл також був виявлений в організмі кінозірки, проте цей препарат використовується в лікарнях як знеболюючий, і вони проводять додаткові тести, щоб з'ясувати, чи був він в організмі під час аварії.

Кілька днів тому представник голлівудської актриси повідомив, що вона перебуває у вкрай критичному стані, зараз вона перебуває в комі і не приходить до тями після аварії.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: