Дружина старшого сина Бекхемів Брукліна – Нікола Пельтц поділилася подробицями сімейної драми у своїх соціальних мережах. Дівчина розповіла про конфлікт зі свекрухою Вікторією Бекхем, пише Daily Mail.

Читайте також: Виктория и Дэвид Бекхэм преподнесли сыну на свадьбу роскошное ретро-авто

За словами джерела між жінками «холодна війна», а причиною цього стало, як би не звучало дивно – сукня, а точніше дизайнер сукні. Справа в тому, що на весіллі Ніколи та Брукліна наречена одягла сукню від Valentino Couture, а не від Вікторії Бекхем. Це і стало спусковим механізмом сімейних непорозумінь.

«Я збиралася і дуже хотіла одягнути її сукню, але через кілька місяців вона зрозуміла, що її ательє не може цього зробити, тому мені довелося вибрати інше плаття. Вона не казала, що «ти не можеш це вдягнути», і я не говорила, що не хочу її сукні. Але де це почалося», – зізналася Никола.

Читайте також: Дэвид Бекхэм отдал свой Instagram украинскому доктору из Харькова, чтобы показать правду про Украину

В свою чергу, Бруклін запевняє, що в їх сім'ї все гаразд і всі чудово ладнають. Але шанувальники не довіряють хлопцеві, адже помітили дещо дивне для родини Бекхемів. Вікторія абсолютно не коментує пости Ніколи, але ж Бекхеми завжди залишають різні реакції під постами один одного.

Ходять чутки, що Нікола взагалі не хотіла, щоб Вікторія була на весіллі, але не запросити її не могла, адже це породило багато хейту та чуток. Також джерело заявляє, що Бекхеми хоч і були на весіллі, але не були в центрі уваги, що засмутило Вікторію.

Читайте також: Сын Дэвида Бекхэма женился на дочери миллиардера: первые фото со свадьбы

Також ще однією причиною розлютиться на невістку стало те, що ЗМІ, публікуючи знімки з весілля, назвали Ніколу Пельтц «новою місіс Бекхем».

Зазначимо, що наразі молодята живуть у Майамі, де Бруклін займається своїм кулінарним блогом. Подружжя рідко спілкується із сім'єю Бекхемів і навіть відмовилося від спільного сімейного відпочинку.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: