Карла Діас народилася 28 листопада 1990 року у Сан-Паулу (Бразилія) у сім'ї медиків. Сьогодні знаменитість відзначає день народження – 32-річчя.

Нагадаємо, що майбутня актриса почала зніматися у рекламах, коли їй було два з половиною роки. Протягом двох років вона зіграла у 80 роликах.

Читайте також: 20 лет спустя: как сейчас выглядят актеры культового сериала «Клон»

В 1994 вона отримала свою першу роль в теленовелі Нас було шестеро, потім знялася в Бразильській школі і в серіалі Любов витає в повітрі. 1997 року Карла поїхала до Аргентини, де знімалася в аргентинському телесеріалі Дівчинки.

У 2000 році Карла повернулася до Бразилії, де підписала контракт одразу з двома серіалами — «Сімейні узи» та «Клон». В обох новелах вона грала з відомою бразильською актрисою Джованною Антонеллі (відіграла роль Жаді в Клоні – прим. ред.).

Читайте також: В купальнике и без макияжа: как сейчас выглядит Жади из сериала «Клон»

Слід зазначити, що саме завдяки ролі доньки Жаді Хадідже у "Клоні" Карла набула популярності в країнах СНД.

У 12-річному віці Діас здобула шість різних нагород, п'ять з яких – це премії Найкраща молода актриса.

Також Карла зіграла ролі в таких серіалах, як Бразильська школа, Будинок семи жінок, Випадки та шанси, Обіцянки Кохання, Бунтівники Бразилія та в інших. Окрім акторської кар'єри Діас працює фотомоделлю.

Якою була Карла раніше? Гартуйте карусель, щоб переглянути всі фото:

Що стосується особистого життя Карли, то вона заручена. Нещодавно знаменитість оголосила, що виходить заміж за депутата і зоозахисника Феліпе Бекарі.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: