Відомий український ведучий та актор Володимир Остапчук уперше розповів, як третя дружина Катерина оголосила йому про те, що наприкінці 2024 року вони стануть батьками. У програмі «Неймовірна правда про зірок» 40-річний шоумен зізнався, що 23-річна не готувала якийсь спеціальний сюрприз.

Читайте також: Блогерка Шаманська розсекретила, які пластичні операції робила

За словами Остапчука, під час спільної поїздки в авто Катерина переглядала результати аналізів і помітила, що гормон ХГЛ утричі перевищує норму. 23-річна дівчина одразу повідомила чоловіка, що вагітна. Пара ненадовго поставила машину на аварійку і після міцних обійм продовжила свій шлях додому.

«Я пам'ятаю, ми додому їдемо в машині, і вона каже: "Так, мені прийшли аналізи, подивімось". Вона дивиться, а ХГЧ втричі більше, ніж має бути за нормою. І вона така: "Ну все, я, мабуть, вагітна". В машині сказала. Я просто здав, ми зупинилися на аварійку, обійнялися, поплакали трохи й поїхали додому», — поділився Володимир.

Нагадаємо, що про вагітність Катерини стало відомо у липні. Син подружжя, якого вони планують назвати Тимофієм, має народитися у грудні.

Раніше ми писали, що дочка Фаріон через 3 місяці після вбивства матері втратила чоловіка на війні.