Відомий український актор та режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв розповів про внутрішні зміни після розставання з Мар'яною Боцвінюк, яка раніше була співробітницею консульського відділу посольства України в Білорусі. Пара оголосила про заручини наприкінці вересня 2023 року, а про їхній розрив стало відомо в липні.

Читайте також: Остапчук розсекретив, як дізнався про вагітність третьої дружини

У коментарі для програми «Неймовірна правда про зірок» 51-річна зірка фільмів «Хайтарма», «Додому», «Гвардія» та «Інший Франко» зазначив, що йому наразі комфортно у статусі холостяка. Ахтем натякнув, що в найближчий період не планує заводити романтичні стосунки, щоб не наражатися на помилки, з якими він зіткнувся з Мар'яною і в двох попередніх шлюбах.

«Я зараз перебуваю в такому хорошому стані. Я нарешті знайшов сам себе. Подружнє життя, принаймні зараз, точно не для мене. Не хочу більше потрапляти в таку ситуацію, коли ти помиляєшся. Я переслідую одну ціль, а пані – зовсім іншу. І тому це не сходиться в певний момент і ви не можете бути разом надалі», — пояснив він.

Сеітаблаєв додав, що в нього чимало шанувальниць, які пишуть йому та пропонують зустрітися.

Раніше ми писали, що дочка Фаріон через 3 місяці після вбивства матері втратила чоловіка на війні.