Українська комедійна акторка Ірина Сопонару поділилася новими подробицями весілля з іноземцем. Зірка гумористичних проєктів «Одного разу під Полтавою», «Волонтери», «Жіночий квартал» та «Ліга сміху» у травні вийшла заміж за британського бізнесмена на ім'я Ріс. Через півтора місяці після церемонії знаменитість вирішила опублікувати в інстаграмі пост подяки, в якому розсекретила місце проведення, весільних організаторів та дизайнера, який створив для неї дві весільні сукні. 

Читайте також: Третя дружина Дмитра Гордона зізналася, чому не взяла його прізвище

«Ну що ж, цей день позаду. І ми тепер сімʼя! Хочемо подякувати всім, хто доклав душу і серце, щоб наш день був неймовірним. По-перше, хочемо подякувати нашим захисникам та захисницям, адже саме завдяки вам, наше свято, мало нагоду статися», — розпочала публікацію Ірина.

Далі Сопонару розповіла, що святкова вечірка пройшла в розкішному столичному готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv, а організувала захід команда івент-агенства GG Project. Весільні вбрання для неї створив Іван Флоров, а Ріс мав смокінг від бренду ANDREAS MOSKIN. Також Ірина позначила у публікації фотографів, технічних фахівців, творців святкового торта та команду, яка займалася декором. До слів подяки акторка додала нові фото з весільної церемонії.

Раніше ми писали, що Ханумак після виїзду до США заявив, що отримав відстрочку від мобілізації.