Голлівудський актор Едді Мерфі зізнався, яким бачить власний похорон. Під час інтерв'ю Кевіну Маккартні в рамках просування нового фільму «Поліцейський із Беверлі-Гіллз: Аксель Ф» 63-річна зірка зізнався, що було б круто, якби на його поминальній службі пролунав один із найвідоміших треків із кіно.

Читайте також: Майже близнюки: Коля Сєрга вразив схожістю з братом-військовим

Йдеться про мелодію з першої частини «Поліцейського з Беверлі-Гіллз» 1984 року від німецького клавішника і композитора Гарольда Фальтермайєра — Axel F. Мерфі зазначив, що йому лестить той факт, що у нього є власна тематична музика, як у Джеймса Бонда чи Індіани Джонса.

«Я вважаю, що це круто мати музичний супровід, який можна увімкнути і знати, що я піду, а ви почуєте цю музику. І коли в ресторанах я чую цю музику на фоні, то думаю: "Вау, це круто, у мене є тематична музика, як у Джеймса Бонда, Індіани Джонса, це круто!" Це круто. У мене запитували: "Ти коли-небудь за ці роки думав про те, щоб зіграти чорношкірого Джеймса Бонда?" Я відповів, що мені це не потрібно, у мене є Аксель Фоулі, у мене вже є персонаж, мені не потрібно бути якимось чорним Джеймсом Бондом. У мене є Аксель Фоулі, у нього є саундтрек і все інше. Ви можете буквально зіграти його. Знаєте, колись, коли я помру, років через 50, я можу зіграти трек на своєму похороні», — сказав він.

Едді додав, що хотів би, щоб на його похороні люди посміхалися. Однак потім розсекретив, що насправді сподівається, що його сім'я дасть йому піти спокійно, без будь-яких публічних церемоній прощання. 

«Люди б усміхалися на похороні. Це просто жарт, тому що у мене ніколи не буде похорону. Я маю на увазі, коли я помру, рідні знають, ніякого похорону, ні, просто дайте мені спокійно піти»,  — поділився він.

Раніше ми писали, що українську блогерку затримали в Польщі за підозрою у перевезенні великої суми готівки.