Популярна голлівудська акторка Ліндсі Лохан присвятила нову публікацію у соцмережі своєму чоловікові. У понеділок, 17 червня, зірка фільмів «Шалена п'ятниця», «Ірландське бажання» та «Погані дівчиська» публічно привітала арабського фінансиста Бадера Шаммаса з днем ​​народження.

Читайте також: Лілія Ребрик вперше з'явилася на публічному заході із тримісячною донькою

З нагоди 37-річчя коханого Лохан запостила на своїй сторінці в інстаграмі рідкісне селфі. На знімку пара позувала в білому вбранні на тлі моря та пальм. Швидше за все, кадр було зроблено під час недавнього відпочинку Ліндсі та Бадера у Греції.

«Вітаю з днем ​​народження мого неймовірного чоловіка. Я люблю тебе більше, ніж можна передати словами! Я так вдячна тобі. Ти найдивовижніший хопець, батько, чоловік, син і брат. Усіх прекрасних років, наповнених міцним здоров’ям, щастям і любов’ю. Я люблю тебе, Я люблю тебе, Я люблю тебе. З Днем Народження!» — звернулася до іменинника його знаменита дружина.

Нагадаємо, що Лохан та Шаммас зіграли таємне весілля у квітні 2022 року. Первісток подружжя — син Луай — народився у червні минулого року.

Раніше ми писали, що дочка Брежнєвої запостила фото з батьком, якого НАБУ оголосило у розшук.