Українська блогерка та нотаріусиня Христина Остапчук (Горняк) отримала величезну кількість повідомлень від фанів після того, як її колишній чоловік Володимир Остапчук та його нинішня дружина Катерина оголосили про переїзд. Багато хто припустив, що пара відсвяткувала новосілля у двоповерховому котеджі у Вишеньках, який ведучий близько 2 роки після розлучення відмовляється ділити з колишньою дружиною.

Читайте також: «20 років як тебе немає»: Пономарьов показав фото покійної мами

На своїй сторінці в інстаграмі юристка спростувала чутки про те, що Володимир переїхав до їхнього поки що спільного будинку. За словами Христини, будівля порожня і жодних ремонтів там не відбувається. Вона зазначила, що в котедж ніхто не заселиться, оскільки житлова площа все ще є об'єктом суперечки між експодружжям.

«Новосілля не в нашому спільному будинку. Бо в нашому, слава Богу, нічого не змінилося від моменту розлучення. А постійні історії, що там робиться ремонт, це просто історії. Навіщо – не знаю. Можливо, щоб у мене викликати хвилювання та реакції. Ремонту немає і бути не може, бо будинок є спором між колишнім подружжям» , — написала Христина у розділі сторіс.

Ексдружина Остапчука відреагувала на чутки про його переїзд instagram.com/kristygor

Раніше ми писали, що зірка «Аббатства Даунтон» Джоан Фроггатт вагітна первістком.