Відома українська ведуча та акторка Лілія Ребрик, яка у березні втретє стала мамою, оголосила про дебют молодшої дочки на публічному заході. Зірка взяла із собою тримісячну Аделіну на благодійний форум для батьків MOM FORUM.

Читайте також: Тарас Цимбалюк знявся у кліпі Марти Липчей на нову пісню «Бути собою»

Для виходу у світ Лілія обрала коричневий брючний костюм з довгою сорочкою з поясом, а маленьку спадкоємницю вбрала в біле вбрання із зображенням квітів і величезний бантик. У фотозоні форуму ведуча тримала Адельку на руках, а коли дівчинка втомилася від фотографування, посадила її в дитячий візок бежевого кольору.

У підписі до знімків в інстаграмі Ребрик розповіла, що зі сцени MOM FORUM ділилася лайфхаками з виховання трьох дітей, а також розсекретила, що на заході зібрали 51 898 гривень на потреби діток, народжених у перший рік повномасштабної війни.

«Наш перший вихід у світ Адельки. Причепурилися, гарне вбрання дістали і вперед — підкорювати світ. Тим більше і подія, на якій ми були, — ідеально підходить! Унікальний родинний форум MOM FORUM — подія для батьків: досвідчених і тих, хто тільки планує ними стати! Слухали, ділилися лайфхаками і виступали самі! Мені як мамі трьох є чим поділитися.  Бо ж я і досвідчена мама і водночас — новоспечена! І найголовніше, звітую: разом з учасницями та організаторами Форума ми зібрали 51 898 гривень на потреби діток, народжених у перший рік повномасштабної. Усі вони — підопічні проєкту «Народжені у бомбосховищах» мого Фонду. Я дякую всім, хто підтримує благодійні ініціативи. І Аделька також дякує. Вона це вам передавала! А ви як — коли зі своїми малюками почали виходити "в люди"?», —йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що син Потапа озвучив суму, яку витрачає щомісяця.