Популярна українська акторка Анна Кошмал присвятила нову публікацію у соцмережі своєму чоловікові. 29-річна зірка серіалів «Свати», «Встигнути до 30», «Будиночок на щастя», «Божевільні сусіди», «Село на мільйон» та «Слуга народу» заміжня з кінця 2017 року, проте досі тримає в таємниці ім'я свого коханого та батька її сина Михайла.

Читайте також: Пономарьов показав рідкісні фото із 30-річною дочкою від Мозгової

На своїй сторінці в інстаграмі Анна вперше за довгий час засвітила чоловіка на фото із сімейної прогулянки. На знімку Анна позує в обіймах обранця, а поряд із парою посміхається на камеру їхній 6-річний спадкоємець. У підписі до знімку Кошмал розповіла, що коханий зруйнував усі стереотипи про те, що татусі не здатні виконувати обов'язки мам.

«Ти розбив всі стереотипи про те, що тато — це тобі не мама. дякую за всі безсонні ночі, підтримку, казки на ніч для нього, ігри, смачні обіди й вечері, змайстровані халабуди, терпіння, любов та відчуття безпеки. дякую, що ти завжди мама-тато, коли я працюю або втілюю свої дивакуваті ідеї. Дякую, що дозволив викласти фото з твоїм плечем. Любимо», — написала акторка.

Раніше ми писали, що син Потапа озвучив суму, яку витрачає щомісяця.