Блогерка та нотаріусиня Христина Остапчук (Горняк) висловилася про конфлікт із колишнім чоловіком Володимиром Остапчуком через будинок, який вони разом почали будувати у 2021 році у котеджному містечку «Золоче Прованс» у Вишеньках. Зіркова пара офіційно оформила розлучення у жовтні 2022 року, проте досі не вирішила питання щодо поділу нерухомості.

Читайте також: Дружина Тігіпка оголосила ім'я четвертої дитини та розсекретила, де народжувала

Раніше в одному з інтерв'ю Христина заявила, що ведучий обіцяв віддати їй будинок, проте пізніше у нього змінилися плани. Володимир продовжує займатися ремонтом котеджу вже з новою дружиною Катериною, але виплачувати частину грошей за житлову площу не збирається.

Днями на своїй сторінці в інстаграмі у розділі сторіз ексдружина Остапчука написала, що Володимир відмовляється вести з нею переговори. Христина додала, що хотіла вирішити все мирним шляхом, але, схоже, її колишній коханий має зайві кошти для того, щоб оплачувати адвокатів для судових розбірок.

«На жаль, на мою пропозицію сісти за стіл переговорів і піти на медіацію — мені, моїм колишнім чоловіком відмовлено. Тому поки новин нових немає. Як будуть — триматиму вас в курсі. Дякую, що переживаєте! Я все ж думала, що краще шляхом переговорів сісти і вирішити, та чомусь так думаю тільки я... Колишній бажає йти до суду, витрачати кошти і нерви, а я хотіла все якось тихо, полюбовно, як ніяк, три роки спільного життя, є за що і дякувати і не дякувати», — розповіла підписникам Христина.

Христина Остапчук про поділ майна з колишнім чоловіком instagram.com/kristygor

Раніше ми писали, що Ірина Горова показала фото з весілля дочки з мусульманином.