Український політик, актор і багаторазовий чемпіон світу у силовому багатоборстві Василь Вірастюк через два місяці після оголошення про нові стосунки вперше засвітив на фото кохану, яка молодша за нього на 11 років.

На своїй сторінці в інстаграм 50-річний ексспортсмен запостив романтичний знімок, де обіймає Ірину. Кадр було зроблено зі спини Вірастюка, тому користувачі Мережі змогли розглянути лише очі обраниці Вірастюка.

В описі до рідкісного фото Василь оголосив про те, що офіційно розлучився з другою дружиною Інною. Судовий процес між колишнім подружжям тривав з осені 2022 року.

«Я В СТОСУНКАХ. Сьогодні я можу говорити і писати про це відкрито, хоча багато хто з вас дізнались про це з інтерв'ю з "СЛАВА +" P.S. закінчився безкінечний судовий процес, який тривав ще з жовтня 2022 року (трішки більше ніж півтора року). Ще 10 травня Печерський суд м. Києва прийняв остаточне рішення щодо розлучення, і за 30 календарних днів, а саме 11 червня рішення вступає в силу», — поділився він.

Зазначимо, що у квітні Вірастюк в одному з інтерв'ю заявив, що вчетверте став батьком. Ірина влітку 2023 року народила йому сина Володимира.

Раніше ми писали, що Гордон озвучив свій найбільший заробіток за інтерв'ю в YouTube.