Популярний український актор Тарас Цимбалюк присвятив нову публікацію в соцмережі своїй коханій — засновниці бренду одягу GOT'S label та співвласнику ресторану FISH FETISH Світлані Готочкіній. 34-річна зірка серіалів «Спіймати Кайдаша», «Зв'язок» та «Жіночий лікар: Нове життя» публічно привітав обраницю з днем ​​народження. 24 травня їй виповнюється 37 років.

Читайте також: Зірка «Кварталу» Жуковцова розповіла про розлучення з чоловіком-інвалідом та спілкування із сином, який наразі у Туреччині

На своїй сторінці в Інстаграм Тарас поділився добіркою спільних знімків з іменинницею.У серії кадрів можна побачити, як Світлана з патчами під очима обіймає актора в домашній обстановці, а також цілує його в одному з кафе. До публікації потрапило фото із прогулянки столицею та відпочинку на пляжі.

В описі Цимбалюк пожартував з першого фото добірки, де Готочкіна зі стриманою посмішкою позує біля під'їзду з букетом квітів перед зустріччю з батьками Тараса у місті Корсунь-Шевченківський.

«З днем народження, моя унікальна дівчинка!Ти даруєш виключно найкращі емоції! Безмежно дякую, що поруч, що мотивуєш і підштовхуєш тільки вперед! Будь завжди щасливою та оптимістично налаштованою, як, наприклад, на першій фотографії у Корсуні, де тебе переповнює радість перед знайомством з моїми батьками. Люблю», — звернувся до Світлани Цимбалюк.

Раніше ми писали, що Віталій Козловський хрестив первістка.