Багаторазовий чемпіон світу у силовому багатоборстві, український актор та нардеп Василь Вірастюк поділився подробицями особистого життя. В інтерв'ю програмі «Слава+» на YouTube-каналі ведучого Слави Дьоміна 49-річна знаменитість зізнався, що зараз «закоханий та щасливий».

За словами Василя, нова кохана минулого року подарувала йому четверту дитину. «Це четвертий син. Звати Володимир Васильович. Буквально днями йому виповниться 9 місяців», — розповів Вірастюк.

Читайте також: Засновник «Трухи» зізнався, як дружина відреагувала на чутки про його роман із Квітковою

Політик і колишній спортсмен розсекретив, що його дівчину звуть Ірина і вона молодша на 11 років. Пара познайомилася у 2019 році в Івано-Франківську, коли Ірина підійшла до Вірастюка, щоб сфотографуватися. У 2021 році між ними почалося спілкування, яке під час повномасштабної війни переросло у романтичні стосунки

Василь зізнався, що почав зустрічатися з Іриною, коли його друга дружина Інна разом із дітьми після вторгнення РФ переїхала за кордон.

«У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон і перебувала там. Але я думаю, що це клин клином. Тому що я той вчинок також сприйняв зрадою. Зрадою з її боку, тому що зробила по-своєму. Якби ми проживали у Бородянці чи в Броварах і вона поїхала за кордон, тоді так, окей, ми рятуємо дітей. Але в тому випадку...», — наголосив Вірастюк.

Стронгмен зазначив, що досі перебуває в шлюбі з Інною, оскільки дружина затягує процес розлучення. Зазначимо, що про розрив пари стало відомо у лютому 2023 року. 

Вірастюк додав, що вже познайомив дітей від першого та другого шлюбів зі своїм молодшим сином і заявив, що поки не знає, чи офіційно одружуватиметься втретє з Іриною.

Раніше ми писали, що Камалія заступилася за ексчоловіка після злитих фото зі слідами від побоїв на її обличчі.