На початку тижня друга дружина українського ведучого Володимира Остапчука, нотаріус Крістіна Горняк розповіла про серйозні проблеми із ниркою. За її словами, фахівці розділилися на дві групи: одні стверджують, що орган потрібно видалити, оскільки він фактично кілька років не справляється зі своїми функціями, інші кажуть, що можна спробувати вилікувати нирку, але шансів мало. Кілька годин тому Крістіна поділилася новими подробицями про обстеження. На своїй сторінці в Інстаграмі вона вперше назвала свій діагноз.

"Гідронефроз 4 ступеня, атрофія лоханок лівої нирки, такі страшні слова стались зі мною три тижні назад. Вердикт в Україні одразу - видалення нирки.. Після цих слів я просто впала в самий низ емоційно, як тільки може впасти людина. Я плакала і думала, що все, я буду вмирати, що життя закінчується…хоча я нікому це не показала майже, ну на скільки змогла. я ж так хочу ще багато чого встигнути", — написала Горняк.

Читайте також: Найпопулярніші саундтреки: ТОП-10 невмирущих пісень

Крістіна додала, що її хвороба ніяк не проявлялася, і навіть всі аналізи були в нормі. Але на її УЗД виявили новоутворення, яке, за описом лікарів, було кістою. За словами Горняк, лише двоє з багатьох фахівців сказали, що їй терміново потрібно до уролога.

"Ця хвороба не проявляється НІЯК. Всі аналізи в мене, як у самої здорової людини, абсолютно всі. УЗД Я РОБИЛА ТЕЖ ПОСТІЙНО, та спершу мені казали, що в мене кіста в нирці, та щоб я спостерігала, і тільки два останніх лікарі сказали, що треба до уролога — терміново", — згадала вона.

Крістіна звернулася до однієї з австрійських клінік, де лікар направив її сценографію і сказав, що якщо нирка працює хоча б на 30%, то він врятує її. Наразі ексдружина Остапчука чекає результатів обстеження та дякує близьким за підтримку, у тому числі й своєму новому загадковому бойфренду.

"ПЕРШ ЗА ВСЕ, я дякую людям, що поряд. Моїм батьками, моїм подругам та друзям які на завʼязку постійно, які поряд, та Йому, який постійно у Відні подає руку допомоги і відвідує разом зі мною всіх лікарів зі словами: « такі як ти живуть довго, ти будеш жити 100 років! Він українською не читає, тому можу похвалити його тут!", — написала юристка.

Раніше ми писали, що потерпілий у ДТП з Остапом Ступкою заявив, що актор не цікавився його лікуванням.