Українська ведуча Маша Єфросиніна святкує 25 травня день народження. В Інстаграмі зірка опублікувала святковий пост із вдячністю до всесвіту та українців, супроводжуючи своїм "живим" чорно-білим портретом.

Читайте також: Іменинниця дня: ТОП-20 стильних образів Маші Єфросиніної, які хочеться повторити

Марія вдячна долі за людей, які з'явилися у її житті за останній, неймовірно складний, воєнний рік. У моменти загубленності, страху з'являвся хтось, хто надавав сили і давав надію. Зірка зізнається, що раніше ніколи не отримувала від незнайомців стільки добра, тепла та турботи. Не дозволивши оселитися в її серці люті, отруївши його. Єфросиніна вдячна людям, які не дали зачерствіти її душі від агресії. Вона називає свій особистий рік "роком неймовірних українців".

Свій день народження Марія зустрічає на самоті, сидячи у порожній квартирі, де чоловік Тимур готував сніданки, де народилися та виросли її діти. Зірка зазначає, що не заробляє і близько до того, що було раніше. Не купила собі нічого, адже хоче повезти дітей до моря.

"Але я щаслива! Бо в мене є просто море любові від людей! Мій телефон розряджається на очах від шаленої кількості привітань, що несуться зараз по всіх мессенджерах, і на які я буду відповідати ще три дні. І я точно знаю, що скоро все моє життя обов’язково повернеться, і стане ще кращим," - ділиться зіркова іменинниця.

Источник: instagram mashaefrosinina

Також Марія згадала російського президента Володимира Путіна, назвавши його "плешивою бункерською за**пою із дупою жаби замість обличчя".

"Яка, незважаючи на всі свої наворовані статки, палаци та владу- проклята цілим світом, увійде в історію як найтупороліший хворий на всю башку диктатор- терорист, сьогодні вже боїться потиснути людині руку, шугається стін свого бункеру, щоб свої ж не завалили, і сере в валізку. А ми переможемо! Слава нашій нації," - підсумувала Єфросиніна.