Українська актриса Ксенія Мішина відверто поділилася в Інстаграмі про складний період свого життя, як потрапила до психіатричної лікарні. Після закінчення школи дівчина розглядала переїзд та вступ до театрального. Проте батьки не надто вірили в успіх доньки, так і сама Ксенія побоялася переїжджати до іншого міста. Тому майбутня зірка залишилася вдома та вступила на економічну спеціальність.

Читайте також: Ксенія Мішина назвала мінімальну суму, яку витрачає на місяць

Студентство для Мішиної пройшло на вечірках, де вона пила алкоголь і курила, не відчуваючи, що в майбутньому на неї чекає кар'єрне зростання. Так тривало аж до першої панічної атаки, що сталася під час пари. Тоді Ксенія не розуміла, що сталося, але пам'ятає почуття страху.

Источник: instagram misha.k.ua

З того моменту у зірки розпочався складний період життя. Коли Мішина зрозуміла, що сама не справляється, то звернулася до батьків із проханням відправити її до психіатричної лікарні. Там її направили на лікування до психотерапевта, яка змогла їй допомогти за 3 місяці.

"Почався, напевно, один з найважчих періодів мого життя - апатія, страх, депресивний період, постійні панічні атаки, швидкі, заспокійливі і думки про смерть. Одного разу я попросила батьків відвести мене до психіатричної лікарні, адже дійсно здавалося, що я божеволію," - згадує актриса.

Після лікування Ксенія Мішина була налаштована рішуче, тож переїхала до Києва та вступила до театрального університету, повністю змінивши своє життя.

Источник: instagram misha.k.ua