23 березня на ресурсах каналу СТБ з'явився анонс серіалу "Останній лист коханого", в якому зіграв головну роль російський актор Прохор Дубравін. Щоб не нарватися на критику, вони замінили особу росіянина на обличчя українського актора Дмитра Саранскова. Проте українців було обурено настільки, що СТБ "перенесли" прем'єру.

Якщо Дубравін іронічно відреагував на цю новину, то Сарансков чекав виразної відповіді від каналу і вже готовий відповісти на два питання: чому він мовчить і як на це погодився.

"Я мовчу, тому що в цьому випадку є така юридична підстава, як NDA. Можете загуглити і почитати, що буває за її порушення. А погодився я на це тому, що мені обіцяли, що моя участь у цьому допоможе позбутися російського актора українському серіалі Зараз я хочу вам нагадати, що в нашій індустрії є деякі люди, незалежно від того, що вони обіцяють, вважають, що актор та його репутація – це лише витратні матеріали. І ви знаєте, я щиро сподіваюся, що настане той ранок, коли ми з вами прокинемося в переможній Україні, усвідомлюючи, що головна цінність, яка у нас є – це люди. Слава Україні!” – висловився Дмитро.