Український волонтер, колишній ведучий та екскерівник гумористичного проекту «Вар'яти-шоу» Сергій Притула зізнався, що минулого року він та його друга дружина Катерина планували зачати третю спільну дитину. Про це телезірка розповів в інтерв'ю для YouTube-каналу «Жовті кеди з Юлією Бориско».

За словами Сергія, від цих планів довелося відмовитися через повномасштабну війну, яку почав президент Росії Володимир Путін. Притула додав, що не знає, чи зможе він незабаром вчетверте стати батьком, оскільки через вторгнення РФ неспроможний нічого планувати далі, ніж місяць вперед.

«Я дитину збирався зачати із дружиною у вересні – жовтні 2022 року. Звісно, ​​ще не пізно. Але сраная русня зі своїм гребаним Путіним дуже перебили всі плани і, відверто, мені дуже важко створювати якийсь обрій планування далі, ніж на два-три тижні. Місяць – максимум», – поділився Сергій.

Нагадаємо, що Притула має 14-річного сина Дмитра від першого шлюбу з Юлією Андрійчук, і дві доньки від нинішньої дружини Катерини Сопельник — 5-річна Соломія та Стефанія, якій у травні буде 2 роки.