Зірка реаліті-шоу «Сімейство Кардаш'ян» та підприємниця Хлої Кардаш'ян привітала в Інстаграм колишнього бойфренда Трістана Томпсона з днем ​​народження, показавши його фото та відео з дітьми.

Читайте також: Могилевська відреагувала на загибель учасника «Ліги сміху» у російському полоні

У добірці сімейних кадрів 32-річного канадського баскетболіста знято з 4-річною дочкою Тру і 6-річним сином Принсом Олівером від стосунків з моделлю Джордан Крейг.

Також на знімках з'явився 7-місячний син Хлої та Трістана. Малюка, ім'я якого досі невідоме публіці, народила сурогатна мати.

На деяких фото з добірки Кардаш'ян вперше засвітила обличчя маленького спадкоємця, а на інших сховала його за емоджі у вигляді серця.

«З днем ​​народження, Трістан. Ти справді найкращий батько, брат і дядько. Твоє кохання, увага, дурні танці, обійми, поїздки на машині, ритуали перед сном, те, як ти з'являєшся для них. Все перелічене вище означає більше, ніж ти можеш собі уявити, для твоєї родини малюків. Моє побажання тобі на день народження полягає в тому, що ти продовжував прагнути змін, зцілення та трансформації. Будь сильним, будь добрим, будь терплячим, будь вільним. Продовжуй робити так, щоби твоя душа і твоя мама пишалися. З днем ​​народження, татусю», — звернулася до іменинника Хлої.

Раніше повідомлялося, що зірка «Пліткарки» Келлі Разерфорд з'явилася на публіці в українській вишиванці