Американська акторка мексиканського походження Сальма Гаєк заявила, що Ченнінг Тейтум мало не вбив її під час репетиції сцени приватного танцю на зйомках фільму «Супер Майк: Останній танець».

Кінозірка, яка зіграла Максандру Мендосу в третьому фільмі франшизи, в ефірі шоу Джиммі Кіммела зізналася, що під час репетиції все пішло не за планом. Вона почала падати вниз головою.Ченнінг намагався врятувати колегу від травми, проте вона не дуже допомагала йому в цьому.

Акторка розсмішила ведучого та глядачів у залі, розповівши, що під час падіння трималася за штани замість того, щоб прикрити руками голову. За словами Гаєк, вона не могла згадати, чи була на ній спідня білизна.

Сальма додала, що сцена з цим танцем так і не потрапила до остаточної версії кінострічки.

«У перевернутому положенні людина втрачає почуття напряму, і я не зробила того, що мала зробити, тому на репетиції я пішла вниз головою, мало не вдарилася головою. Ченнінг тримався за мої штани, але я була дуже стурбована, тому що мої штани сповзали, і я не могла згадати, чи була на мені спідня білизна в цей момент чи ні. Отже, замість прикривати голову руками, я просто трималася за штани. Він такий: «Підніми руки», а я така: «Ні, ні, ні, ні». Усі увійшли і ніби забрали мене в нього, а він сказав: «Що з тобою?». Я сказала: «Що зі мною не так? Ти мало не вбив мене!», — поділилася Сальма Гаєк.

Раніше ми писали, що Ванесса Гадженс виходить заміж за бейсболіста після 2 років роману.