Українська ведуча Маша Єфросиніна поділилася у новому епізоді "Дорослих дівчаток", як близько 20 років тому її ображали за зайву вагу. Зараз теледіва навпаки постійно чує критику за зайву худорлявість.

Як розповіла Марія, раніше чула від чоловіків закиди за целюліт, які називали її "товстенькою".

"До шлюбу, коли в мене була зайва вага, кожні сексуальні стосунки з чоловіком обов'язково супроводжувалися: "Боже, які у тебе ляшечки", "Боже, у тебе целюліт? Тобі 20 років, а в тебе целюліт? А я бачу по телевізору, ти пухка, але в житті така товстенька", "Ой, кажуть, що кадр додає ваги, але не додає ваги, ти в житті така". Говорили мені в ліжку чоловіки," – згадала Єфросиніна.

Теледіва пам'ятає кожного, хто її образив, "ковтала це і багато років ходила до психотерапевта". Своїм шанувальницям Єфросиніна порадила тікати від токсичних чоловіків.

"Говоріть "ні" токсичним чоловікам, скажіть "ні" токсичним відносинам, приниженням, глузуванням, образам. Говоріть цьому тверде "ні", тому що є одна на це відповідь - це не зміниться, це не розсмокчеться, він не стане іншим, він продовжуватиме так поводитися з вами," – звернулася Марія.

Раніше ми писали, хто з голлівудських селеб відмовив у фото Єфросиніній.