Стрімінговий відеосервіс Netflix сповнений корейських дорам. Потокова платформа є домом для десятків популярних корейських дорам з улюбленими акторами та актрисами — від чарівних романтичних комедій до захоплюючих детективних серіалів та жахливих фільмів жахів.

Читайте також: Найочікуваніші фільми та серіали вересня-2022 від Netflix: трейлери

За останній рік кілька назв виділилися і піднялися на вершину рейтингу корейських дорам, що найбільш проглядаються, на Netflix. Ми зібрали найпопулярніші корейські дарами 2022 року від Netflix, які скрасять ваші вечори.

10. Наш блюз

Романтика солодка і гірка, а життя сповнене злетів і падінь у численних історіях про людей, які живуть і працюють на галасливому острові Чеджу.

9. Щастя

Апокаліптичний трилер, дія якого відбувається за часів, коли інфекційні захворювання стали новою нормою.

8. Завтра

Молодий чоловік найнятий компанією похмурих женців у підземному світі для виконання спеціальних місій.

7. Прогноз погоди та кохання

Офісна мелодрама, що зображує трудове та особисте життя людей, що працюють у Корейському метеорологічному управлінні, спекотніше тропічних ночей та незамінніших за місцеві зливи.

6. Паперовий будинок: Корея

Геніальний стратег і люди з різними характерами та здібностями, що борються з неймовірними змінними та беруть участь у безпрецедентній грі із заручниками.

5. Алхімія душ

Долі двох людей спотворюються через «хванхонсул» (душі мертвих повертаються до живих).

4. Двадцять п'ять, двадцять один

За часів, коли мрії здаються недосяжними, підліток-фехтувальник переслідує великі амбіції та зустрічає працелюбну молоду людину, яка прагне налагодити своє життя заново.

3. Видатний прокурор Ву

Про аутичного 27-річного адвоката. Завдяки своєму високому IQ у 164 бали, вражаючій пам'яті та творчому процесу мислення блискуча У Ен У закінчила престижну юридичну школу з найкращим результатом у своєму класі.

2. Ділова пропозиція

Під виглядом своєї подруги Ха-рі з'являється на побаченні наосліп, щоб відлякати його. Але плани руйнуються, коли він виявляється її генеральним директором і робить пропозицію, від якої вона не може відмовитись.

1. Усі ми мертві

Середня школа стає епіцентром спалаху зомбі-вірусу. Учні, що потрапили в пастку, повинні пробитися назовні або перетворитися на одного з заражених сказом.


Вам буде цікаво почитати на Ivona:

Найочікуваніші фільми та серіали вересня-202 : трейлери
Сергій Притула купив супутник для ЗСУ: найсмішніші меми
Загальний гороскоп на вересень 2022: дізнайтесь про свою долю