Австралійська актриса та співачка, яка чотири рази удостоєна премії Grammy Олівія Ньютон-Джон померла у віці 73 років. Сумні новини про зірку «Бріоліна», яка чудово зіграла Сенді у парі з Денні Джона Траволти, підтвердила її родина. Пост у Facebook говорив:

«Дама Олівія Ньютон-Джон (73 роки) мирно померла сьогодні вранці на своєму ранчо в Південній Каліфорнії в оточенні сім'ї та друзів. Ми просимо всіх поважати приватне життя сім'ї у дуже важкий час».

Читайте також: Как сейчас выглядит 67-летний Джон Траволта: фото

Зазначимо, що Олівія була символом тріумфу та надії протягом понад 30 років, розповідаючи про свій шлях до перемоги над раком грудей. Її лікувальне натхнення та новаторський досвід у галузі медицини рослин тривають у фонді Олівії Ньютон-Джон, присвяченому дослідженням медицини рослин та раку. Замість квітів сім'я просить, щоб будь-які пожертвування на її пам'ять були зроблені у Фонд Олівії Ньютон-Джон (ONJFoundationFund.org)».

Варто зазначити, що в Олівії залишився чоловік Джон Істерлінг; донька Хлоя Латтанц, сестра Сара Ньютон-Джон та брат Тобі Ньютон-Джон.

Нагадаємо, що в Олівії вперше діагностували рак грудей у ​​1992 році. Рак перейшов до стадії ремісії, але через роки повернувся. У 2017 році вона знову боролася із раком грудей.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: