Британська співачка, ведуча і дизайнерка Келлі Осборн, яка є молодшою ​​дочкою Оззі та Шерон Осборнів, вперше розповіла про найбільшу сварку зі своїм коханим, учасником гурту Slipknot Сідом Вілсоном.

Читайте також: Невістка Вікторії Бекхем з'явилася на публіці у вінтажній куртці своєї свекрухи

У новому епізоді Osbournes Podcast 39-річна знаменитість розсекретила, що між нею та бойфрендом виникли розбіжності щодо прізвища їхнього сина Сідні, який з'явився на світ у листопаді 2022 року. Вілсон не дозволив Келлі дати дитині подвійне прізвище.

«Я хотіла, щоб у нашого сина були обидва наші прізвища, але він мені не дозволив. Ми дуже посварилися. Я відчуваю, що мене змусили робити те, чого я не хотіла», — поскаржилася Келлі.

Артистка додала, що вона розуміє точку зору Сіда, тому що він походить з дуже традиційної родини. Оскільки початкове рішення їй не сподобалося, вона знову порушила тему прізвища спадкоємця, і це призвело до серйозної суперечки. Пара звернулася за допомогою до психотерапевта, і це зрештою спонукало Сіда поглянути на ситуацію з її боку. Келлі каже, що зараз вони збираються дати своєму синові подвійне прізвище.

«Після багатьох відвертих розмов та деякої терапії для пар він побачив світло. Ми збираємося офіційно змінити ім'я нашого сина, щоб у нього були обидванаші прізвища», — поділилася Осборн.

Раніше ми писали, що зірка «Сватів» Олександр Феклістов виїхав із РФ.