Українська виконавиця Наталія Могилевська зробила рідкісну заяву про особисте життя. Знаменитість вже кілька років живе з чоловіком на ім'я Валентин, разом із яким виховує двох прийомних дочок — Мішель та Софію.

Читайте також: Дар'я Хлистун розсекретила, чи повернеться з Максом Михайлюком до України

В інтерв'ю програмі «Тур зірками» для YouTube-каналу Люкс.ФМ у Наталії запитали, чи планує вона узаконити стосунки з коханим чи зараз для неї це питання не є важливим. Народна артистка відповіла, що вважає недоречним гуляти весілля за умов війни. Вона додала, що разом із Валентином зосередилися на атмосфері у спільному житті та на волонтерстві.

«Я вважаю, що війна — не дуже актуальний час для весілля, свята і решти. Тому ми зосередилися на стосунках, допомозі українцям, військовим. І всі зайві гроші ми точно будемо витрачати не на весілля, а на те, щоб реально допомогти українцям впоратися з жахливою ситуацією», — сказала вона.

Коли ж ведуча поцікавилася у Могилевської, чи є бажання розписатися без галасливого святкування, співачка неоднозначно відповіла: «А можливо, ми вже це зробили».

Раніше ми писали про переможців кінопремії BAFTA-2024.