Англійська акторка Софі Тернер відмовилася від позову проти свого колишнього чоловіка, американського співака Джо Джонаса, про «неправомірне утримання» їхніх двох дітей.

Згідно з судовими документами, отриманими виданням People, американський суддя схвалив відхилення позову після того, як обидві зірки підписали план згоди, схвалений британським суддею минулого тижня.

Читайте також: Кондратюк відсвяткував 25-річчя шоу «Караоке на майдані»

27-річна виконавиця ролі Санси Старк у серіалі «Гра престолів» подала до суду на 34-річного учасника гурту DNCE на початку осені минулого року. Вона стверджувала, що Джонас 20 вересня забрав паспорти їхніх дочок та не дозволяв їм повернутися до Англії з Нью-Йорка. Колишня пара має 18-місячну Дельфіну і 3-річну Віллу. У позові проти музиканта був заклик до «негайного повернення дітей, незаконно забраних або незаконно утриманих».

Через чотири місяці, Джонас і Тернер погодилися відхилити позов «з упередженням і без гонорарів адвокатів, витрат, витрат та/або виплат, які належать якійсь із сторін» після того, як 11 січня у Великобританії було схвалено їхню батьківську угоду.

Нагадаємо, що 5 вересня в Майамі Джо подав заяву про розлучення із Софі, з якою прожив у шлюбі чотири роки. У заяві стверджувалося, що «шлюб між сторонами безповоротно зруйновано». Згідно із заявою, пара уклала шлюбний договір.

Раніше ми писали, що Кейт Міддлтон не зможе виконувати королівські обов'язки до Великодня.