Колишня дружина українського виконавця Олега Собчука Марія поділилася новими подробицями розлучення із зірковим чоловіком після 20 років спільного життя. Пара розійшлася ще до повномасштабної війни, проте офіційно оформила розлучення лише у травні 2023 року.

Читайте також: Акторка серіалу Netflix «Помаранчевий – хіт сезону» Узо Адуба народила первістка

На початку цього тижня колишня кохана фронтмена групи «СКАЙ» заявила, що всі роки у шлюбі терпіла «токсичні відносини». А в нових публікаціях у соцмережі вона відкрито назвала Собчука аб'юзером і показала, як він налаштовує проти неї дочку.

В Інстаграм-сторіс Марія заявила, що Олег робить скріншоти негативних коментарів про неї та пересилає 20-річній Тетяні. Таким чином чоловік нібито намагається переконати спадкоємницю в тому, що саме мама винна в розпаді їхньої родини. Як доказ Марія запостила листування Собчука з дочкою.

«Що відбувається з жінкою, котра поділилася своїм власним досвідом аб’юзу в сім’ї.. Її дружно розпинають привселюдно і дають їй оцінку, яка вона, не знаючи її ані в житті, ані заочно. І це більшість самих же жінок! А мій колишній чоловік радісно все скринить і надсилає це нашій донці. Повторюючи без перестану — вона сама винна, бачиш, яка вона хєрова?! Тобто нічого нового, тобто це ще один нікчемний доказ того, ким ти є насправді» , — написала колишня дружина Олега Собчука.

Ексдружина Олега Собчука публічно назвала його аб'юзером Фото: instagram.com/sob4ukmari

Ексдружина Олега Собчука показала, як співак налаштовує проти неї доньку Фото: instagram.com/sob4ukmari

Раніше ми писали, що Антоніна Хижняк оголосила про розлучення з Олександром Боднаром.