Дружина українського виконавця Олега Собчука Марія оголосила про розлучення із зірковим чоловіком та назвала причини розлучення. На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіз колишня кохана фронтмена гурту «СКАЙ» заявила, що 20 років терпіла «токсичні стосунки».

«20 років стажу моїх токсичних стосунків. Дякую менталочці, що вона в мене така сильна. На жаль, зараз це проєктується на дітей», — написала Марія.

Дружина Олега Собчука оголосила про розлучення Фото: instagram.com/sob4ukmari

Пізніше жінка запостила скріншот повідомлення, яке отримала від Олега після того, як почала публічно говорити про проблеми в сім'ї. У листуванні Собчук називає дружину «невдячним створінням» та погрожує забрати квартиру через її «язик».

«Авто не купляю тобі через твій язик і обзивання мене пустишкою. Будеш продовжувати — лишишся без квартири. Роздерибанимо майно і все. Мені це вигідніше навіть. Я теж свої права знаю, це не залякування. Ноут планую купити, але по твоєму відношенню — вже не факт. Ти список хорошого, що я зробив, хоч раз склала? Невдячне створіння…Немає ані бажання, ані часу везти з тобою ці суперечки. По тобі все ясно давно. Доказувати нічого я тобі не збираюся, треба швидше розлучитися», — написав дружині співак.

В описі до скріншоту переписки Марія назвала Собчука аб'юзером і заявила, що більше нікому не дозволить так поводитися з нею.

«Ось так реагує аб'юзер, коли ти починаєш говорити правду про нього. Вперше за 20 років! Зараз я щаслива і пишаюся собою! Нікому більше не дозволю так із собою поводитися», — додала Марія.

Олег Собчук розлучається з дружиною Фото: instagram.com/sob4ukmari

Нагадаємо, що у серпні Олег та Марія відзначили 21-у річницю весілля. У пари є 20-річна донька Тетяна та 14-річний син Арсен. 

Раніше ми писали, що колишня дружина Кличка вперше за довгий час повернулася до України.