Українська снайперка Євгенія Емеральд розповіла підписникам в Інстаграм, що нещодавно на неї було вчинено перший замах. У розділі сторис захисниця заявила, що вбити її намагався колишній чоловік, боєць ЗСУ та екс-охоронець Олега Ляшка Євген Стипанюк і його друзі. Причиною стало те, що Емеральд публічно розповіла про домашнє насильство та розсекретила, що Євген обманом отримував найвищу військову зарплату, перебуваючи весь час у Києві, а не на фронті.

Читайте також: Скупалася під водоспадом: 60-річна Демі Мур засвітила фігуру у бікіні

Подробицями замаху Євгенія ділитися не стала, тільки запевнила фанів, що все вже зафіксовано правоохоронцями та передано на еспертизу. Зокрема, на авто було знайдено GPS-трекер, завдяки якому зловмисники стежили за пересуванням Емеральда та її охоронця.

«Вчора (29 жовтня. — ред.) Стипанюк та його компашка намагалися здійснити перший замах на вбивство на мене та мого охоронця. Подробиці розповідати вам я не буду. З нами все добре. Також вже все на експертизі, заяви написані. Просто люди, щоб ви розуміли — це ціна правди. Але ми боремося і не зупинимося. Ми поборемо це зло. Не треба мене жаліти. Я знала, на що йду. Я навіть готувалася до того, що можливо таке буде, що десь у лісі мене знайдуть. Я повністю беру на себе відповідальність», —  сказала снайперка у відеозверненні.

На Євгенію Емеральд вчинили замах Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

На Євгенію Емеральд вчинили замах Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

На Євгенію Емеральд вчинили замах Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Раніше ми писали, що актори «Друзів» випустили спільну заяву після смерті колеги Меттью Перрі.