Літературна агентка та співробітниця компанії Zero Gravity Management Моллі Гурвіц поділилася спогадами про свого колишнього нареченого Меттью Перрі. Покійний актор «Друзів» оголосив, що заручений із Моллі після двох років стосунків у листопаді 2020 року. Але вже в червні наступного року вони розійшлися.

Читайте також: Зої Кравіц і Ченнінг Тейтум заручені після 2 років стосунків

Через два дні після новин про раптову смерть Меттью у віці 54 років 31-річна дівчина зайшла в соцмережі, щоб публічно вшанувати пам'ять ексбойфренда. У Instagram Моллі поділилася зображенням із силуетом Перрі на тлі зимового міста.

В описі до кадру Гурвіц розповіла, що неодноразово переглядала з Меттью серіал "Друзі" перед зйомками спецвипуску про возз'єднання акторів. За її словами, Меттью було важливо знати, що його вважають талановитим.

«Йому хотілося б, щоб світ говорив про те, який він талановитий. І він справді був дуже талановитий. Коли наближалося возз'єднання "Друзів", ми разом переглянули шоу. “Бл*, я був такий хороший! Глянь, що я там зробив?". Ми перемотували і вивчали сцени. Наша повага та цінування гумору — це те, що нас об’єднує. Бути з ним, коли він заново відкривав свій блиск, було чарівно», — поділилася Моллі.

Гурвіц зізналася, що Перрі мав складний характер і завдав їй болю, проте вона вдячна йому за цей життєвий досвід.

«Але, очевидно, я також знав цього чоловіка зовсім по-іншому. Хоча я любила його глибше, ніж могла собі уявити, він був складним і завдавав такого болю, якого я ніколи не відчувала. Ніхто в моєму дорослому житті не справив на мене більшого впливу, ніж Меттью Ленгфорд Перрі. Я дуже вдячна за це, за все, чого я навчилася завдяки нашим стосункам. Метті, я відчуваю полегшення, що ти в спокої», — написала колишня наречена актора.

Раніше ми писали, що актори «Друзів» випустили спільну заяву після смерті колеги Меттью Перрі.