Голлівудська акторка та підприємниця Гвінет Пелтроу поділилася спогадами про свого колегу та друга Меттью Перрі, який трагічно помер 28 жовтня. На своїй сторінці в Інстаграм зірка «Месників» розсекретила, яким виконавець ролі Чендлера Біна в серіалі «Друзі» був у молодості, і зізналася, що 30 років тому у них був роман.

Читайте також: Ксенія Мішина поділася новими подробицями пережитої операції

За словами Пелтроу, вона познайомилася з Перрі у 1993 році на театральному фестивалі Вільямстаун у Массачусетсі. На той момент їй було 20 років, а Меттью — 23. Гвінет зізналася, що провела з Перрі «чарівне» літо і згадала, як вони цілувалися в полі. Також вона додала, що на початку їхніх любовних стосунків актор знявся в пілотному епізоді «Друзів» і дуже нервував з приводу того, чи стане цей серіал проривом для його кар'єри.

«Я познайомилась з Меттью Перрі в 1993 році на театральному фестивалі Вільямстаун у Массачусетсі. Ми обидва були там більшу частину літа, роблячи вистави. Він був таким смішним і таким милим, і з ним так весело бути. Ми їздили купатися в струмках, пили пиво в місцевому студентському барі, цілувалися в полі з високою травою. Це було чарівне літо. Він зняв пілот "Друзів", але він ще не вийшов в етер. Він нервував, сподіваючись, що його великий прорив вже не за горами. Так і було. Деякий час ми залишалися друзями, поки не розійшлися, але я завжди була рада бачити його. Сьогодні мені дуже сумно, як і багатьом із нас. Я сподіваюся, що Меттью нарешті знайшов спокій. Я справді так думаю», — поділилася Пелтроу.

Раніше ми писали, хто став переможцем «Голосу країни-13».