Учасник другого сезону шоу «Холостячка» Роман Свечкоренко та його наречена, блогерка та дизайнерка Валерія Чернецька наприкінці минулого тижня обрали локацію, де в останні дні літа відбудеться їхнє весілля. Закохані вже почали розносити запрошення на одну зі своїх церемоній. Пара вирішила зробити два окремі свята: одне для друзів, а друге для родичів.

Читайте також: Тарас Тополя розсекретив, коли його дружина Alyosha із трьома дітьми повернеться до України

Як з'ясувалося, у списку гостей опинилися і ведучий Володимир Остапчук та його нова дружина Катерина Полтавська. На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіс Полтавська запостила відео, де Роман та Лєра на вулиці вручають Остапчуку весільне запрошення.

«Свічкоренко та Чернецька приїхали вручити запрошення на весілля. Класно, що у такий тяжкий час народжуються нові українські родини. Це і є незалежність», — написала вона.

Остапчук та Полтавська отримали запрошення на весілля Романа Свечкоренка Фото: instagram.com/poka.tya

Згодом Свечкоренко опублікував ролик, де засвітив інших гостей. Так, запрошення отримали блогери Євген Таллер та Ксюша Манекен, учасники «Холостячки-2» Роман Васильєв та Максим Тарапата, модель і ведуча Вікторія Меремуха та інші.

Раніше ми писали, що чоловік Анни Трінчер похвалився, що у 25-річному віці володіє трьома квартирами в Києві.