Голівудська акторка Геллі Беррі завершила шлюборозлучний процес з третім чоловіком, французьким актором Олів'є Мартінесом. Виконавиця ролі Софії в «Джоні Уіку 3» розійшлася із зіркою «Невірної» у 2016 році після лише трьох років шлюбу.

Читайте також: Молода дружина Лієва Шрайбера показала, який вигляд має у купальнику на останньому місяці вагітності

За даними TMZ, у пари був шлюбний договір, але залишалося багато невирішених питань, через що розлучення затяглося на сім років. Зокрема, колишні закохані ніяк не могли домовитися з приводу опіки над сином Масео, якому зараз дев'ять років, і про виплату аліментів. Це призвело до того, що справу було припинено у суді. Тепер 57-річні знаменитості знайшли компроміс.

Суд Лос-Анджелеса ухвалив, що відтепер у Геллі та Олів'є буде «спільна юридична та фізична опіка» над їхнім сином. Беррі повинна виплачувати колишньому чоловікові 8000 доларів на місяць, та додатково на витрати на медичну страховку Масео, терапію та школу. 

Геллі зможе забирати до себе сина з понеділка до середи, а з середи по п'ятницю хлопчик буде зі своїм батьком. У вихідні пара по черзі опікуватиметься Масео. 

Нагадаємо, що Беррі познайомилася з Мартінесом на зйомках фільму «Заклинителька акул» у Південній Африці у 2010 році. До шлюбу з ним вона була одружена з бейсболістом Девідом Джастісом і музикантом Еріком Бене. Також акторка має 15-річну дочку Налу від фотомоделі Гебріеля Обрі. Зараз Геллі зустрічається із музикантом Ван Гантом.

Раніше ми писали, що в Мережу злили нове фото з таємного весілля Дорофєєвої та Кацуріна.