Відома українська виконавиця Наталія Могилевська в новому інтерв'ю для YouTube-каналу «Говорить Суханов» розповіла про своє таємне кохання та планування народження дитини.

Читайте також: Зірка «Одного разу в Голлівуді» Маргарет Квеллі вийшла заміж за продюсера Тейлор Свіфт

У розмові з ведучим Олексієм Сухановим 48-річна Народна артистка зізналася, що дуже закохана у нинішнього обранця та готова до створення сім'ї. За словами Наталії, знайомство з коханим відбулося у перші дні війни. Чоловік жив на вулиці співачки, проте довгий час вони не перетиналися. Могилевська додала, що разом із бойфрендом їздила у найгарячіші точки України.

«Я дуже закохана. І я заплатила велику ціну, щоб знайти це кохання. Багато хто говорив, що з моїм характером неможливо створити сім'ю. Зрозуміла, що так і є. Зрозуміла, що, якщо не зроблю паузу… Мої пріоритети завжди були — бути першою, найкращою, помітною для когось. На сцену йдуть тільки закомплексовані люди. Ми познайомилися з коханим в перші дні війни. Він жив на моїй вулиці два роки. Він ходив повз мене. Але я його не бачила, сиділа вдома через депресію, ковід. Він ідеальний для мене. Авантюрний, активний, у нього прекрасне почуття гумору. Є мудрість. Спокійно відмовляється від якихось речей. Ми були в таких місцях, де не просто страшно, а там небезпечно перебувати. Зі мною з моєї команди відмовлялися туди їхати з концертами. А він завжди був поруч», — поділилася зірка сцени.

Також Могилевська розповіла про свою сестру, яка після сорока народила дитину. Співачка зізналася, що теж сподівається незабаром стати мамою. Вона додала, що якщо не зможе завагітніти, то готова взяти на виховання дитину із тимчасово окупованих регіонів України.

«Я радію за неї (сестру — ред.), бо вона дуже хотіла дитину. І їй, до речі, за 40. Це дуже жадана дитинка. Але я буду дуже радіти за себе, коли я зможу народити. Я цією темою серйозно захворіла і це стало моїм величезним бажанням лише останній рік. До цього я не була до цього ані готова, і зовсім іншою жінкою була. І мені все одно, як складуться обставини. Можливо, я дізнаюся, що я вагітна. Можливо, ми поїдемо завтра в гарячу точку і приїдемо з малюком. Так теж може бути. Або хтось корзиночку залишить біля будинку. Я знаю точно, з такими людьми як я спочатку відбувається готовність і бажання ,і лише після того будуть події. Сьогодні я готова і я щасливо вірю, що це зі мною трапиться», — сказала Наталія.

Раніше ми писали, що у боях під Запоріжжям загинув актор серіалів «Виклик» та «Кріпосна» Олексій Хільський.