Американський актор, модель і фітнес-тренер Сем Асгарі через добу після появи в ЗМІ інформації про його розставання зі співачкою Брітні Спірс випустив першу заяву. 29-річний Асгарі офіційно підтвердив чутки про те, що він подав документи на розлучення із 41-річною виконавицею після 14 місяців шлюбу.

Читайте також: Катерина Кухар показала, який вигляд мала на першому курсі хореографічного училища

У повідомленні в Інстаграм-сторіс Сем написав, що це було спільне рішення і додав, що вони з дружиною зберегли добрі стосунки після розриву. Однак причину розставання актор не озвучив, і чутки про перегляд шлюбного контракту теж не прокоментував, лише попросив представників преси бути «добрими та уважними».

«Після 6 років кохання та відданості один одному ми з дружиною вирішили разом завершити нашу подорож. Ми продовжуватимемо любити і поважати один одного, і я завжди бажаю їй найкращого. Лайно трапляється. Просити про конфіденційність здається смішно, тому я просто попрошу всіх, включаючи ЗМІ, бути добрими та уважними», — написав чоловік Брітні Спірс.

Нагадаємо, що в таблоїдах подейкують, що Асгарі подав на розлучення через зради з боку Спірс. Чоловік нібито вимагав від колишньої коханої великі відступні та перегляду шлюбного контракту, інакше він оприлюднить особисту інформацію про Брітні.

Сем Асгарі подав на розлучення з Брітні Спірс Фото: instagram.com/samasghari

Раніше ми писали, що стало відомо ім'я нової володарки титулу «Міс Україна Всесвіт».