Українська модель, переможниця "Холостяка-12" Катерина Лозовицька здобула хвилю хейту після того, як поділилася щасливими кадрами зі своїм бойфрендом. Все почалося після того, як він сюрпризом вивіз її за кордон на побачення, поки в Україні воєнний стан, і чоловікам заборонено залишати країну. Наступний пост про нарвану бузок лише додав критики. У сторіз Інстаграма модель відповіла критикам.

Читайте також: Лозовицька розлютила публіку поцілунком із хлопцем у Празі

Користувачі дорікнули Лозовицькій за щасливе життя, поки у багатьох українок чоловіки на фронті. У відповідь Катерина спочатку подякувала розуміючим та розкритикувала хейтерів. На думку моделі, її критикують лише боти з порожніх сторінок.

"Люди, які починають виписувати мені цей зашквар, можете навіть не намагатися. Я звичайна дівчина, яка просто хоче бути щасливою. І не збираюся за це виправдовуватися. Як і за те, що продовжую жити, коли в Україні війна. Все, що я можу робити для країни та армії, я роблю. Але кому це цікаво, коли можна "напасти" за фото з бузком? І ще... Я розумію, що багатьом більше подобалася Катя із драматичною історією стосунків на всю країну, аніж просто щаслива Катя. Але вже є. Тож прошу залишити свою токсичність при собі. А гроші за оплачені коментарі ботам скинути на ЗСУ!" - заявила Катерина Лозовицька.

Лозовицька відповіла на хейт. / Источник: instagram kateryna_lozovytska