Український актор Руслан Ханумак зі скандалом розлучився зі своєю дружиною-блогеркою Аліною Шаманською. Дівчина оголосила про розлучення після того, як у Тік-Тоці з'явилося відео, на якому Руслан "терся геніталіями" з блогеркою Анною Алхім.

В інтерв'ю "Зірковому" артист зізнався, що він не зраджував дружину, і далі танцю не зайшло.

"Ми приїхали до Одеси. Заїхали до Ганни голубців поїсти. Там була її мама, батько, брат. Ми поїли, станцювали цей танець у ТікТок і все. Від любові до ненависті – один танець," – поділився Руслан.

Коли ролик почав розлітатися мережею, Ханумак почав переживати, щоб дружина і син правильно зрозуміли. Проте був шокований, коли Аліна опублікувала у своєму Інстаграмі скандальне відео та оголосила про розлучення. За словами актора, на той момент вони вже не були разом.

"Я не з'являвся у неї в сторис майже рік. І тут я з її колегою, іншою блогеркою, трусь геніталіями на відео. Я впевнений, що коли побачила, вона так ох*їла. У неї директ мабуть був завалений цим. У нас були стосунки такі розхитані, тому, мабуть, її це добило," - розповів Ханумак.

Аліна заявляла, що їй було прикро, що чоловік за неї не заступався. Руслан же сказав, що йому було боляче читати негатив у бік дружини після їхньої заяви про розрив.

Раніше ми писали, що Шаманська заперечує, що вони не жили із чоловіком уже рік.