У Букінгемському палаці подейкують, що скоро розлучаться принц Гаррі та Меган Маркл, пише Page Six. Також королівський експерт Том Бауер у своїй книзі «Помста: Меган, Гаррі та війна між Віндзорами» розкрив нові деталі життя королівської родини Великобританії. І це видання активно обговорюють уже другий тиждень усі придворні. За їхніми словами, союз герцогів Сассекських не буде довгим і закінчиться «у сльозах».

Читайте також: Скандалы не утихают: принц Гарри собирается подать в суд на королеву Елизавету II

Колишня фрейліна королеви Єлизавети Сьюзан Хассі ще в 2018 році за кілька місяців до весілля передбачила «плачевний розрив» Меган і Гаррі.

«Обговорюючи можливість того, що Меган може стати пов'язаною з Національним театром після весілля, Хассі несподівано серйозно поставилася до майбутньої пари. Усе це закінчиться сльозами, запам'ятайте мої слова», – сказала тоді фрейліна британського монарха.

Читайте також: Как выглядит дочь Меган Маркл и принца Гарри: появилось фото лица

Зазначимо, що молодший син принцеси Діани та принца Чарльза познайомився з американською актрисою Меган Маркл ще в 2016 році, а навесні 2018 вони одружилися. Зараз пара виховує двох дітей – 3-річного сина Арчі та однорічну доньку Лілібет Діану.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: