Читайте також: Белла Хадід відзначила свій день народження у розкішній «голій» сукні з мережива

Сьогодні, 13 жовтня, у всьому світі відзначають День без бюстгальтера(No Bra Day). Це свято закликає жінок не боятися відмовитися від бюстгальтера, роблячи акцент на турботі про власне здоров'я. Розповідаємо, хто з голлівудських знаменитостей не соромиться демонструвати на публіці відсутність цього предмета жіночого гардероба.

Ріанна

Ріанна
Ріанна
Getty Images

Барбадоська співачка Ріанна, яка цього року вперше стала мамою, любить епатувати публіку своїми незвичайними образами. Для своїх концертів знаменитість не боїться вибирати найвідвертіші луки, демонструючи розкішні форми. Втім, не носить співачка бра і в звичайному житті — вбрання, що не передбачає наявності нижньої білизни, міцно влаштувалися в її повсякденному гардеробі.

Дженніфер Еністон

Дженніфер Еністон
Дженніфер Еністон
Getty Images

У серіалі «Друзі» героїня Дженніфер Еністон постійно з'являється у кадрі без спідньої білизни. Більше того, Дженніфер довела, що відсутність бюстгальтера залишається її особистим вибором і донині, надихнувши своїм прикладом багатьох жінок. У повсякденному житті акторка підбирає розслаблені та стильні аутфіти без бра, не соромлячись осуду з боку оточуючих.

Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер
Getty Images

26-річна американська супермодель Кендалл Дженнер також опинилася серед тих, хто не боїться з'явитися на публіці без спідньої білизни. Навіть найпровокаційніші вбрання, включаючи мінісукні, Кендалл носить без бра, виглядаючи при цьому неперевершено.

Гайді Клум

Гайді Клум
Гайді Клум
Getty Images

49-річна німецька топ-модель Гайді Клум ще від початку кар'єри заявила, що не любить носити бюстгальтери. Цю звичку Гайді зуміла пронести крізь роки, не одягаючи бра ні для світських заходів, ні для звичайних прогулянок.

Гвінет Пелтроу

Гвінет Пелтроу
Гвінет Пелтроу
Getty Images

Акторка і засновниця wellness-бренду Goop Гвінет Пелтроу в одному з інтерв'ю зізналася, що вона б не одягала бюстгальтер взагалі ніколи, адже цей предмет гардероба є нав'язаним суспільством, і без нього жіночі груди почуваються набагато прекрасніше.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: