Читайте також: Яка сукня знову повернулася в моду: показує Кендалл Дженнер

Кожен із нас вибирає ті кольори в одязі, які йому найбільше імпонують. Буває, що самі того не помічаючи, ми підсвідомо транслюємо свої переживання і почуття через певний колір, оскільки кожен з відтінків несе в собі особливий сенс. Персональна стилістка та тренерка з іміджу Мелісса Лінд в коментарі виданню Express.co.uk розповіла, що чорний колір одягу (!) робить акцент на ознаках старіння. Жінкам, які прагнуть виглядати молодше за свої роки, варто звернути увагу на іншу колірну гаму.

За словами експертки, з віком колір волосся, шкіри та очей стає світлішим. І те, що нам підходило у 20, 30 чи 40 років, може не підійти у 50 чи 60.

«Чорний колір створює тіні на обличчі, через які ознаки старіння, зокрема мішки під очима, стають помітнішими. Ви виглядатимете втомленою і старшою за свій вік», — зазначила Мелісса Лінд.

Чорний колір в одязі
Чорний колір в одязі
Getty Images

До того ж, Мелісса порадила звернути увагу на коричнево-шоколадну гаму в гардеробі, яка виглядатиме набагато виграшніше і ефектніше на жінці, особливо після 50 років.

Варто зазначити, що легендарна 57-річна італійська акторка Моніка Беллуччі практично завжди віддає перевагу чорному кольору у своїх образах, що не заважає їй виглядати бездоганно та розкішно. Вибір тільки за вами, речі яких відтінків носити, адже головне — це внутрішнє відчуття щастя та гармонії.

Моніка Беллуччі
Моніка Беллуччі
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: