Читайте також: Ненудна база: зустрічаємо осінь у місті з MBocharova

За останні кілька сезонів легінси перестали бути частиною лише спортивного одягу, щільно влаштувавшись у базовому гардеробі. Зірки не втомлюються ходити в них практично щодня, складаючи комфортні та практичні аутфіти. Підглянули, як їх носять Белла Хадід, Джей Ло та Кім Кардаш'ян. Знаменитості продемонстрували прості стилістичні прийоми, на які варто звернути увагу цієї осені.

З толстовкою бойфренда, як Белла Хадід

Белла Хадід
Белла Хадід
Getty Images

Популярна топ-модель Белла Хадід у звичайному житті віддає перевагу практичним, але, як і раніше, модним образам. Белла пропонує поєднувати легінси з об'ємною толстовкою з блискавкою. У такому аутфіті можна і за покупками, і на прогулянку.

З чорною водолазкою, як Джей Ло

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес
Getty Images

Найчастіше американську співачку та акторку Дженніфер Лопес папараці «ловлять» на шляху до тренувального залу, де зірка репетирує концертні виступи або відточує свій сталевий прес, якому заздрять багато хто. Для цього дружина Бена Аффлека вибирає максимально прості, але стильні луки. Зірка носить легінси зі звичайною чорною водолазкою, яка точно є у вашому гардеробі.

З величезним пальтом, як Кім Кардаш'ян

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян
Getty Images

Американська бізнесвумен Кім Кардаш'ян пропонує комбінувати легінси з величезним твідовим пальтом. Цей стилістичний прийом чудово підійде для тих, хто любить поєднувати облягаючі силуети і модний оверсайз в одному луці.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: