Читайте також: Найтрендовіший образ майбутньої осені: показує Гайді Клум

Вночі 29 серпня відбулося вручення найпрестижнішої музичної премії MTV Video Music Awards 2022. Багато знаменитостей пройшлися червоною килимовою доріжкою в ефектних та екстравагантних вбраннях. Найбільше глядачів здивували італійські переможці Євробачення Måneskin та знаменита співачка Тейлор Свіфт, яка сяяла яскравіше за діаманти — у всіх сенсах.

Для церемонії Тейлор обрала провокаційну мінісукню Oscar de la Renta. На перший погляд може здатися, що вона була цілком створена з дорогоцінного каміння без будь-якої тканини, але груди та стегна артистки прикривала підкладка тілесного кольору. Таким чином співачка вдало продемонструвала нову варіацію на тему маленької «голої» сукні. Вкладене волосся з чубчиком і вечірній макіяж з акцентом на червоній помаді зробили вбрання зірки ще більш блискучим.

Тейлор Свіфт
Тейлор Свіфт
Getty Images

Зазначимо, що поп-зірка відзначилася на премії не лише розкішним образом. Свіфт була номінована на п'ять премій, але забрала додому три з них — «Найкраще відео», «Найкраща режисура» та «Найкраще довге відео». І все це за її короткометражний фільм «All Too Well».


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: