Читайте також: З чим носити білі джинси влітку: 5 стильних поєднань

Цього року літо для українців не таке радісне, як раніше, адже єдине, на що ми всі чекаємо, — це перемога у війні, яку розв'язала РФ. Тим не менш, кожній людині хочеться відволіктися від новин і всього жаху, що відбувається. Радимо сходити на пляж, наприклад, поки спекотні дні до цього спонукають. Звичайно, без гарного купальника в цій справі не обійтися. Ми підготували для вас кілька привабливих моделей, які вже носять світові знаменитості. Беріть на замітку!

Вічна класика, як у Кім Кардаш'ян

Чорний роздільний купальник — класика на всі випадки життя. Так вважає і американська бізнес-вумен Кім Кардаш'ян, яка нещодавно повернулася з міні-відпустки, яку провела зі своїм коханим 28-річним коміком Пітом Девідсоном. Варто відмітити, що така модель вдало акцентує на стрункій фігурі. 

Рожевий неон, як у Ніколь Шерзінгер

Для любителів яскравих відтінків припаде до смаку рожевий купальник, як у співачки Ніколь Шерзінгер. Знаменитість обрала бікіні на зав'язках та ліф у формі бандо, який шикарно підкреслює декольте. Ще такий варіант відмінно контрастує із засмагою, та й непоміченою на пляжі вам не вдасться залишитися.

Квіткова феєрія, як у Ельзи Хоск

Квітковий принт не втрачає своєї актуальності вже кілька сезонів поспіль. Шведська супермодель Ельза Хоск знається на трендах, тому радить і вам придивитися до милого купальника в квіточку, який точно підніме настрій. Напевно, такий у вас був у дитинстві, тому трошки приємної ностальгії не завадить в цей час.

З тваринним принтом, як у Емілі Ратаковскі

7 червня американська супермодель Емілі Ратаковскі відзначила своє 31-річчя. Зірка провела цей день серед пальм в оточенні найближчих людей. Як і належить, Емілі постала у спокусливому образі — світло-леопардовому бікіні із зав'язками на животі. Тваринний принт значиться у списку головних трендів цього літа, тому на такий купальник точно слід звернути увагу.

У стилі 90-х, як у Ізабель Гулар

Особиста сторінка бразильської моделі Ізабель Гулар в instagram — суцільний гід по модним купальникам. Цього разу знаменитість примірила білий купальник із високими розрізами на стегнах, додавши до нього яскраво-червону сорочку та окуляри у стилі ретро. Так вона нагадувала дівчину із 90-х. Чому б і вам не повторити такий образ?


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: